Waarom een bedrijfstuin een goede investering is

Waarom een bedrijfstuin een goede investering is

Ziekteverzuim kost bedrijven bergen met geld. Daarom is het belangrijk dat je als ondernemer er alles aan doet om te voorkomen dat je personeel ziek wordt. Daarnaast loont het om te investeren in een prettige werkomgeving, zodat de prestaties en het werkplezier toenemen en daarmee het bedrijfsresultaat verbetert. Een van de dingen die je kunt doen om een prettigere werkomgeving te creëren, is de aanleg van een bedrijfstuin.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfstuin?

Een bedrijfstuin zorgt voor stressreductie onder het personeel, meer werkplezier, minder ziekteverzuim en meer creativiteit. Bovendien geeft een bedrijfstuin je bedrijf een leukere uitstraling. Dat kan eraan bijdragen dat mensen graag bij je willen werken, omdat een leuke werkplek voor veel medewerkers een belangrijk punt is bij het kiezen voor een baan.

Waar moet een bedrijfstuin aan voldoen?

Allereerst is het belangrijk dat de bedrijfstuin uitnodigt om er doorheen te lopen. Dat betekent dat je voor voldoende loopmogelijkheden moet zorgen. Veel medewerkers vinden het bij mooi weer daarnaast leuk om tussen het groen te lunchen. Zorg daarom dat er diverse zitbankjes en picknickbanken staan waarop geluncht kan worden.

Ook is het belangrijk dat de beplanting is afgestemd op de seizoenen van het jaar, zodat de tuin er het gehele jaar door mooi oogt en de medewerkers er dus ook het hele jaar plezier van hebben.

Voor wat betreft het onderhoud van de tuin is het belangrijk dat het werk beperkt is. Als ondernemer wil je immers niet om de haveklap een hoveniersbedrijf langs laten komen om het tuinonderhoud uit te laten voeren. Wanneer je dus een hoveniersbedrijf de tuin laat ontwerpen, is het belangrijk om te vragen naar de kosten om het tuinonderhoud aan de bedrijfstuin uit te voeren. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan.

Bedrijfstuinen laten ontwerpen

Om een goed beeld te krijgen van hoe de bedrijfstuin eruit komt te zien, is het aan te raden om door een hoveniersbedrijf een tuinontwerp te laten maken. Om er zeker van te zijn dat het personeel de tuin ook mooi vindt, kun je een poll uitzetten waarmee het personeel zijn voorkeur kan uitspreken voor een bepaald tuinontwerp. Zo weet je zeker dat de bedrijfstuin in de smaak valt!

Bedrijfstuin en fiscaal voordeel

Hoveniersbedrijven die gecertificeerd Green Label Professional zijn, kunnen de bedrijfstuin van een NL Green Label voorzien. Een bedrijfstuin die dit label draagt kan boekhoudkundig versneld worden afgeschreven, zodat je van fiscaal voordeel kunt profiteren.

Fotoplanken van StoreMax

Fotoplank aan de muur Kijk je al een aantal maanden naar een kale muur? Weet je niet wat je met die muur kan doen? Een kamer blijft er leeg uitzien als je niets met de muren doet. Een kale muur straalt geen sfeer uit en verveelt. Daar wil je natuurlijk wat aan veranderen. Misschien heb je geen idee wat je met de muur kan doen en blader je wanhopig verschillende tijdschriften door om inspiratie op te doen. Heb je al eens nagedacht over een fotoplank? Een fotoplank hang je op aan de wand en richt je zelf in met fotolijstjes en andere gezellige accessoires. Waarom wil je een fotoplank ophangen Een fotoplank is een plank van een ander formaat dan de meeste planken waar je boeken op neerzet. Een fotoplank is een stuk smaller dan dit soort planken. Bij het ophangen van de plank is het goed om eerst goed na te denken waar je de plank ophangt. Het is de bedoeling dat de verschillende fotolijstjes in het zicht staan. Alles wat je op de fotoplank neerzet mag gezien worden. Het grote voordeel van de fotoplank is dat je deze ook boven de tv of de bank kan bevestigen. Of kies een andere plek in huis om deze op te hangen.Ophangen van de fotoplank De fotoplank moet op een andere hoogte worden opgehangen dan een andere plank. Het is belangrijk dat de fotolijstjes te zien zijn en op ooghoogte staan. Hou hier rekening mee als je een geschikte plek uitkiest. Kies een aantal lijstjes en spullen uit die je op de fotoplank gaat neerzetten. Plaats dit op de fotoplank en bepaal vervolgens op welke hoogte je de plank gaat ophangen. Dit helpt je om een goede beslissing te maken voordat je de plank ophangt. Meer leven en sfeer in huisEen kale muur geeft geen warme persoonlijke sfeer in huis. Daarom is een kale muur ook een van de vele irritaties van veel mensen. Een fotoplank geeft een persoonlijk tintje in huis. Je stalt hier namelijk je mooiste foto’s en hier geniet je elke dag van. Of je nu kiest voor een vakantiefoto of een babyfoto van je oudste dochter maakt niet uit. Dit soort foto’s geven je huis een persoonlijke sfeer en laten meer zien van wie je bent. Dit soort elementen in huis maken van een huis je thuis. Een persoonlijke fotoplank geeft een kale muur meer sfeer in huis. Door een fotoplank kies je een aantal mooie momenten uit je leven waar je elke dag naar kijkt. Stal je mooiste foto’s en spullen uit en maak van die kale muur een persoonlijk museum.

Bron: woon-landelijk

 

 

Aluminium profielen Eindhoven

Gevelbekleding wordt steeds vaker toegepast in Eindhoven.

Niet alleen vanwege de architectonische uitstraling maar ook omdat het duurzaam recyclebaar is wordt aluminium gevelbekleding steeds meer en meer toegepast in Eindhoven. Een hoogwaardige gevel valt op. Het geeft een gebouw een gezicht en is het visitekaartje van het bedrijf. Niet alleen esthetisch worden de allerhoogste eisen gesteld, ook op technisch gebied moet een gevel maximaal presteren. Gelukkig zijn er zat metaalbewerkingsbedrijven die u kunnen helpen met uw gevelbouw. Met hun brede kennis en oplossingsgerichte aanpak, ontwerpen ze grensverleggende gevels waar vorm en functie samen komen.

 

Gevelbouw Eindhoven wordt steeds populairder.

In Eindhoven zijn er stuk voor stuk knappe oplossingen in gevelbouw. De gevels van deze gebouwen bepalen de uitstraling. Ze geven een kenmerkende identiteit aan gebouwen. Met behulp van aluminium, staal en RVS beschermen metaalbewerkers dagelijks gebouwgebruikers tegen weersinvloeden, geluid, brand en inbraak. Wilt u een totaaloplossing voor uw metalen gevel van deskundige experts die een gedegen advies geven voor een soepele uitvoering, wat voldoet aan de laatste normen, wetten en richtlijnen voor wat betreft milieu en veiligheid? Ga dan op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf bij u in de buurt.

 

Voorkom schade met aluminium profielen!

In de gevelbouw van Eindhoven wordt er vaak gebruik gemaakt van aluminium profielen. Dit is een bijzonder materiaal met een aantal unieke eigenschappen. Aluminium is bijvoorbeeld drie keer zo licht als staal, erg sterk en in overvloed aanwezig. Aluminium profielen Eindhoven kunnen gebruikt worden voor de afwerking van dakranden. U kunt de lengte van het aluminium profiel zelf bepalen bij een metaalbewerkingsbedrijf. Dit kunt u laten knippen of zagen. Het is altijd verstandig om uw pand af te werken met aluminium profielen zodat het lekkages en schade aan uw pand voorkomen kan worden.

 

Bent u op zoek naar een bedrijf voor uw metaalbewerking?

Wilt u uw gevel vernieuwen? Ga dan op zoek naar een bedrijf die diverse gevelbouw projecten voor u kan realiseren. Kijk in uw buurt of u een deskundige metaalbewerkingsbedrijf kunt vinden. In Eindhoven zijn er een aantal metaalbewerkingsbedrijven die u een breed scala aan producten kunnen aanbieden. Metaalbewerkers produceren producten uit lood, aluminium en zink. Hiermee zijn ze in staat om diverse dak- en geveltoepassingen te maken. Wilt u gemakkelijk deze bedrijven vinden? Ga dan via google zoeken naar termen zoals: “gevelbouw Eindhoven” of “metaalbewerking Eindhoven”. Vervolgens kunt u ze bellen of mailen met de vraag of zij u kunnen adviseren.