Over Droom-Veranda

Hoi, ik ben Bob van Buiten. En ja, mijn achternaam is inderdaad toepasselijk voor deze website.

Buiten zijn is mijn lust en mijn leven. Al jarenlang leg ik met groot plezier tuinen aan. Ooit ben ik begonnen als plukker van groentes bij mijn vakantiebaantje. Ik had al snel in de gaten dat met mijn handen in de aarde wroeten me goed lag, en ik begon een opleiding aan de land- en tuinbouwschool.

Na mijn opleiding ging ik werken bij een hoveniersbedrijf. Na dit jaren met plezier te hebben gedaan, ben ik vijf jaar geleden voor mezelf begonnen. Mijn werk is veelzijdig. Ik heb veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen, maar tegenwoordig behoren ook het plaatsen van schuren, overkappingen en veranda’s tot mijn portfolio.

Op mijn blog vind je praktische tips, voor wanneer je zelf aan de slag wilt. Ook kun je informatie vinden over prijzen en kwaliteit van materialen en producten. Veel plezier met lezen!