Tuin

Je tuin is een verlengstuk van je huis. Steeds vaker willen mensen ’s zomers lekker kunnen onthaasten in een mooi aangelegde tuin, die erop gemaakt is om tot rust te komen. 

Er zijn vele soorten tuinen. Van de ultramoderne en onderhoudsarme tuin met betegeling en beperkte aanplant, tot (bewust) overwoekerde tuinen waarbij gebruik gemaakt is van veldbloemen, om een sfeer te creëren als op het Engelse platteland. Wat voor stijl tuin je kiest, ligt natuurlijk vooral ook aan de tijd die je hier in wilt steken. Want een tuin, en zeker een tuin met beplanting, heeft onderhoud nodig.

Bij Droom-Veranda vind je praktische onderhoudstips voor wanneer je zelf je tuin bijhoudt. Heb je groene vingers, dan vind hier bovendien ook nog eens nuttige artikelen, die bedoeld zijn om jou te helpen jouw beplanting te laten floreren.

Ben je enorm trots op jouw tuin, en wil je jouw creatie delen? Laat het ons dan weten. Wij plaatsen graag jouw foto’s en eventuele tips op onze blog. Heb je tips voor het onderhoud van bepaalde planten, of weet je goede adressen voor het kopen van beplanting en andere tuin gerelateerde producten? Ook dan horen we graag van je!

 

 

Onderhoud bedrijventerrein
Picknicktafels
Kunstgras tuin
kunstgras
Tuinmeubelen op maat gemaakt
Betrac elektrotrekker
Tuinplant
Vloertegels | Tegelcentrum Siddeburen
Tuinkachels
Een wespenbestrijder van Beestjes Kwijt weet raad met wespen bestrijden
Kunstgras
Schilder-amersfoort
Specialist in kunststof tuinschermen
Tuinmeubelen
Tuinkussens op maat
Mooi Landelijk
Hangmatten-webshop.nl
Nostalgische Deurbellen
Tuinieren Nederland
Tuinblog Deperfectetuin.nl
Maatwerk overkappingen
jessykok
hovenier bussum
houten huis