Overkappingen

Een andere veelgehoorde term in Nederland is de terrasoverkapping. Terrasoverkappingen zijn te vinden in vele soorten, maten, en uitvoeringen.

De prijs kan varieren van enkele honderden Euro’s (wanneer je het zelf maakt), tot duizenden Euro’s. Maar waar begin je? Wil je een simpele overkapping met schaduwdoek voor in de zomer? Of wil je een overkapping waar je ook in koudere dagen en avonden van kunt genieten? Wil je een open overkapping, of wil jer er een met wanden? Of wellicht met glas.

De mogelijkheden voor een overkapping zijn eindeloos. Bij Droom-Veranda brengen we je op de hoogte van de kosten van een terrasoverkapping, en wat je kunt verwachten. We geven je handige tips wanneer je besluit zelf je overkapping aan te leggen.

Heb je een ervaring die je wilt delen? Heb je een overkapping laten aanleggen en wil je een beoordeling geven over het bedrijf wat je hiervoor hebt ingeschakeld? Of het nou positief is of niet, graag delen we jouw ervaring op Droom-Veranda. Maak hiervoor gebruik van het contactformulier.