Veranda’s

In Amerika kennen ze het begrip al decennia, en de laatste jaren is de veranda ook in Nederland enorm in populariteit aan het winnen. Het is dan ook een mooie aanvulling op je huis.

In feite kan het een verlengstuk zijn van je woonkamer, het maakt je tuin aantrekkelijk, je kunt lekker beschut zitten in de zomer, en in het najaar kun je ook nog buiten genieten. Een veranda aan de voorkant van je huis is natuurlijk een mooie binnenkomer. Het maakt je entree aantrekkelijker, en het kan een waardeverhogend effect op je huis hebben. Bovendien staan bezoekers bij slecht weer droog wanneer ze bij je voordeur wachten.

Op Droom-Veranda brengen we je op de hoogte van al het moois wat er op veranda gebied te vinden is. Ga je zelf een veranda aanleggen, dan vind je bij ons nuttige tips over materialen en verwerking ervan. Wil je meer weten over de kosten van een veranda? Ook dat kun je bij ons vinden.

Heb je vragen over het aanleggen of laten bouwen van een veranda, of wil je jouw ervaring delen? Neem dan contact met ons op via het formulier.