Een tuinhuis op maat maken: waar moet ik beginnen?

Een tuinhuis op maat maken: waar moet ik beginnen?

 

Een tuinhuis op maat maken is natuurlijk hartstikke leuk. Je hebt namelijk heel veel vrijheid in de keuze van de grootte en de vorm van je tuinhuis. Al die vrijheid kan echter ook voor veel vragen zorgen. Want: er zijn zo veel mogelijkheden. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, geven wij je een paar tips waarmee je kunt beginnen.

 

Tip 1: Gebruikersfunctie tuinhuis

Bedenk alvorens je begint met het ontwerpen van je tuinhuis op maat wat de functie gaat zijn van je tuinhuis. Ga je hem gewoon gebruiken als opslag, wil je een extra woonruimte van je tuinhuis maken of wil je echt iets speciaals maken? Dit is heel handig om te weten om te kunnen kiezen welke vorm en grootte je tuinhuis gaat zijn. Zoek je wat inspiratie? Op https://www.lugarde.nl/shop/tuinhuizen/ staat heel veel inspiratie die je kunnen helpen bij het bedenken van de gebruiksfunctie van je tuinhuis.

 

Tip 2: Visualiseer je tuinhuis

Na het bedenken van de gebruikersfunctie van je tuinhuis, kan het handig zijn om het tuinhuis voor jezelf te visualiseren. Dit kan al heel simpel. Pak gewoon een blank A4’tje en maak een schets van hoe je tuinhuis er uit moet komen te zien. Vervolgens kun je bijvoorbeeld met de 3D configurator van www.lugarde.nl uw tuinhuis in 3D bekijken. Met de 3D configurator kun je daarnaast meteen bekijken wat de kosten zullen zijn van je tuinhuis. Naast het visualiseren van je tuinhuis in de 3D configurator kun je ook ervoor kiezen om het tuinhuis voor te behandelen. Natuurlijk is het mogelijk om zelf te beitsen of te impregneren, maar dit kun je ook laten doen. Zo kun je je tuinhuis geheel naar wens maken.

 

Tip 3: Je tuinhuis ontworpen, en dan?

Heb je jouw gehele tuinhuis naar wens ontworpen? Op dat moment kun je je ontwerp via de configurator indienen bij www.lugarde.nl. Lugarde zorgt er voor dat jouw ontwerp inclusief handleiding als bouwpakket bij jouw geleverd wordt. Je kunt er voor kiezen om zelf je eigen ontworpen blokhut te bouwen, of het te laten doen door een van de dealers voor lugarde. Op die manier kan de handige doe-het-zelver hun droomhuis in elkaar zetten, maar ook als je minder handig bent kan je droom tuinhuis in je tuin komen te staan.

6 Reacties over “Een tuinhuis op maat maken: waar moet ik beginnen?

  1. Pingback: piano music

  2. Pingback: calming music

  3. Pingback: relaxing jazz music

  4. Pingback: spin238

  5. Pingback: ผลบอล

  6. Pingback: eft cheats