Netatmo Security

Jouw huis kerst proef maken

Cadeautjes, eten, sneeuw en vakantie! Daar denk je aan als je denkt aan kerst. Het is oh zo koud, maar oh zo gezellig. Samen met z’n alle knus bij de openhaard of buiten een sneeuwballen gevecht aan het houden. Toch moet je je voor de kerst klaarmaken om er zo goed mogelijk doorheen te gaan.

Decoratie

De kerstdecoratie ligt vanaf oktober al in de winkels en in november komen de kerstlichtjes al tevoorschijn. Maar hoe ver wil jij gaan met de decoratie? Zo heb je een aantal mensen die helemaal geen decoratie willen plaatsen voor de feestdagen, maar als jij toch wel decoratie wilt dan kun je volop nieuwe dingen kopen doordat de winkels al vol liggen. Je kunt verschillende dingen gebruiken om te gaan versieren in en rondom je huis. Zo worden er vaak lichtjes opgehangen, maar ook wordt de kerstboom weer in huis gehaald. Daarnaast maakt men ook gebruik van de kerst kleuren: rood en groen. Voor een echte kerstsfeer wordt het huis ingericht met rood en groene kussens of dekens. Ook wordt er gebruik gemaakt van grappige en leuke kerst beeldjes. Hoe leuk is dat?!

Beveiliging

Naast alle decoratie wil je er ook voor zorgen dat je extra veilig bent tijdens de kerstdagen. Deze feestperiode wordt namelijk ook gebruikt om niet alleen cadeautjes in huis te nemen, maar ook om cadeautjes uit jouw huis te halen. Inbrekers weten dat rond de kerstdagen er allerlei gezinnen een weekje of twee op vakantie gaan en nemen daarom de gelegenheid om eens een kijkje te nemen binnen in jouw woning. Met behulp van beveiligingscamera’s ben je volledig op de hoogte van wat er binnen en rondom jouw huis gebeurt zelfs als niet thuis bent. Aarzel daarom niet en maak hiermee jouw huis kerstproef.