Studenten verhuisservice

Goedkoop verhuizen in Amsterdam

Verhuizen is iets wat iedereen eigenlijk wel doet een keer in zijn leven. Voor veel mensen is het dan ook nog is een extra lastig, moeilijk en stressvolle periode waar ze het liefst zo snel mogelijk vanaf willen. Naast dat het zo’n periode is zijn er ook nog is kosten die goed kunnen oplopen tot een hoogte waar je eigenlijk geen zin in hebt. In dit artikel ga ik daarom u wat meer vertellen over hoe goedkoop te verhuizen, goed te verhuizen en wat het ongeveer moet kosten per verhuizing.

Hoe dan zo te verhuizen?

Er zijn natuurlijk veel verschillende factoren waar u goed op kunt letten waardoor u goed kunt verhuizen. Zo is een goede voorbereiding, manier van inpakken en natuurlijk u niet te druk maken over alles scheelt heel veel.

Een goed verhuisbedrijf inschakelen is misschien wel een van de makkelijkste manieren om kosten te besparen. Als u namelijk een verhuisbedrijf heeft waar u op voorhand alles heeft geregeld en deze afspraken ook goed worden nagekomen zal dit heel erg schelen in de kosten, stress en het verloop van de verhuisdag. Een goede manier van kosten besparen is natuurlijk om een klein gedeelte zelf te verhuizen, delen zelf te regelen of alvast een goede voorbereiding te geven. Zo kunt u natuurlijk de verhuizers zelf alleen uw spullen in te laden. U heeft zelf alles al goed, verzorgd en beschermend ingepakt en de planning gemaakt. Het enige waar u dan kosten aan heeft zijn natuurlijk de kosten voor de verhuiswagen, de verhuizers en de tijd die het bedrijf kwijt is aan uw inboedel verhuizen. De laatste kosten die gemaakt kunnen worden zijn de vaste kosten voor het verhuisbedrijf die ze bij elke verhuizing rekenen.

Kosten van een verhuizing

Als u gaat verhuizing zijn er de kosten voor de verhuizer, deze liggen ongeveer rond de dertig tot veertig euro per uur. De kosten voor een verhuiswagen liggen ook ongeveer rond deze lijn. Natuurlijk verschilt het per verhuisbedrijf maar dit zijn wel de juiste richtlijnen. Er kunnen natuurlijk nog extra kosten bijkomen zoals het inhuren van een extra verhuizer, een aanhang wagen of verhuislift maar ook als u volledige overname wilt van uw verhuizing zal dit ook andere kosten met zich meebrengen. Als u goedkoop wilt verhuizen is het natuurlijk beter om zo min mogelijk uit te laten voeren door een verhuisbedrijf maar als u een zo goed mogelijk en stress loze verhuizing wilt is het juist beter om meer uit te laten voeren door een verhuisbedrijf omdat u dan zelf ontlast wordt.

Er zijn verschillende soorten mogelijkheden, gewone verhuizing, studentverhuizers en nog veel meer. Kijk voor alle mogelijkheden op de website of bij vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd gerust even contact met ons opnemen!