Buitenzonwering voor uw droomveranda

Buitenzonwering voor uw droomveranda

De lente is begonnen en de zomer komt eraan, dat betekent lekker weer. Zeker nu met de Coronatijd bent u toch meer gebonden in en om huis. U gaat uw tuin wat meer waarderen en vakantievieren in uw tuin. In sommige tuinen kan de temperatuur flink oplopen en dan zit u toch wat minder lekker op uw veranda en in huis. Buitenzonwering is een manier om de temperatuur en felle zon te reguleren voor uw veranda, maar ook binnenshuis. In deze blog leest u welke mogelijkheden er zijn op het gebied van buitenzonwering.

Wat zijn de voordelen van buitenzonwering?

Het doel van een buitenzonwering is allereerst het tegenhouden van de scherpe zon en daarmee ook de temperatuur reguleren buiten en binnen. Daarnaast zorgt buitenzonweringen ook voor het volgende:

Isolering: buitenzonwering zorgt dat de warmte wordt tegengehouden overdag, maar kan in de winter ook de warmte binnenhouden, bijvoorbeeld bij rolluiken.

Inbraakproof: buitenzonwering zorgt ervoor dat mensen niet naar binnen kunnen kijken en dat zorgt ervoor dat ze niet kunnen zien wat er te halen valt, maar ook niet wanneer mensen thuis zijn. Daarnaast zorgen rolluiken ervoor dat dieven geen raam kunnen openbreken.

Privacy: buitenzonwering zorgt ervoor dat niet al uw buren u kunnen zien. U zit dan heerlijk op uw eigen veranda of terras in de tuin

Uitstraling: buitenzonwering zorgt voor een gezellige uitstraling, zeker als het past bij de rest van uw veranda of terras. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een loungeset met een zonnescherm erboven in een matchende kleur.

Bescherming van uw interieur: zon kan ervoor zorgen dat uw meubels of binnenzonwering kan verkleuren, met buitenzonwering wordt uw interieur beschermd tegen de felle zon.

Welke soorten buitenzonwering zijn er?

Screens

Screens zijn eigenlijk een soort rolgordijnen voor buiten. De screens zitten over de volledige zijkanten vastgeritst in de geleiders. Dit zorgt voor een windvast systeem waarvan het doek mooi en strak staat gespannen. Doordat er geen kieren kunnen zitten tussen het doek en de geleider, krijgen zonlicht én insecten geen kans om binnen te dringen. Deze screen is bij voorzien van een motor (5 jaar garantie). Ook zeer geschikt voor afsluiten van terrasoverkappingen door de windvaste constructie.

Zonnescherm

Zonneschermen zie je overal en iedereen kent ze. Een zonnescherm met knikarm is gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvriendelijk, stevig en slijtvast aluminium. Het scherm is voorzien  van een motoren raploos in schuinte verstellen van 5 tot 25 graden. Bepaal zelf de hellingshoek en creëer zo een aangename sfeer in je tuin en op je terras. Het zonnescherm is leverbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval (diepte/lengte) van 3 meter. Dit luxe zonnescherm kan worden handbediend of met elektrische bediening (diverse opties). Geniet van en onderhoudsvrij zonnescherm dat jaren lang mee gaat.

.

Rolluiken

Met rolluiken kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden.

Rolluiken vormen een excellente zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren. Wilt u uw rolluiken laten aansluiten bij de sfeer van uw huis? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, de meeste mensen kiezen een kleur die past bij het kozijn.

3 Reacties over “Buitenzonwering voor uw droomveranda

  1. Pingback: cafe music

  2. Pingback: บริการส่ง SMS

  3. Pingback: sideline