Meer sfeer in de kinderkamer met de juiste posters en kleden

Net als iedere kamer is de kinderkamer ook een belangrijke kamer. Misschien nog wel belangrijker. Waar wij volwassenen prima kunnen leven met een minimalistische uiterlijk, voor kinderen is de sfeer toch wel belangrijk, dat ze zich thuis voelen, dat ze een juiste omgeving hebben om lekker te spelen en te fantaseren en wat peuters en kleuters ook maar doen.

Enfin, een van de beste manieren om een sfeerimpuls te geven aan baby of kinderkamer is om posters op te hangen en in tandem een paar kleden op de vloer te gooien. Maar waar vind je nu echt leuke unieke aparte posters en vloerkleden? Niet van die dingen die je overal zit liggen bij de Action en zo?

Laten we beginnen met de posters. Er zijn een aantal merken, twee, die echt de toon zetten. Dat zijn Mrs Mighetto en Majvillan. Die maken hele leuke unieke aparte kinderkamer posters. Wijzelf hebben er meerdere van beide merken in zowel de jongenskamer als de meisjeskamer. Die vonden we hier bij cozykidz: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/posters-prenten/. Maar nu we kijken de posters van Eef Lillemor zijn ook hartstikke leuk, het is kwestie van smaak, dus kijk vooral even rond om een gevoel te krijgen wat past bij jouw smaak.

Vervolgen met de kleden. Voor ons persoonlijk steken hier Naco en OYOY en FERM living met kop en schouders boven de rest uit. Al zijn er ook ouders die wij kennen die zweren bij House Doctor. To each their own zullen we maar zeggen of in het Nederlands over smaak valt niet te twisten. Kleden van dat soort merken kunnen ook eenvoudig gevonden en besteld worden bij cozykidz uit Hillegom: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/vloerkleden/. Je zult zien met een vloerkleed en wat posters aan de muur heb je gelijk een hele andere look van de kinderkamer en dat voor een bescheiden budget, dit hoeft niet meer dan 100 – 200 Euro te kosten in totaal, om totaal nieuwe leven in de kamer te blazen en leuke omgeving voor uw kind te creëren.

8 Reacties over “Meer sfeer in de kinderkamer met de juiste posters en kleden

  1. Pingback: site read

  2. Pingback: เครื่องสแกนบัตร

  3. Pingback: magic mushroom dose

  4. Pingback: bondage málaga

  5. Pingback: side effects of ozempic

  6. Pingback: quik 2000

  7. Pingback: navigate to this website

  8. Pingback: ออกแบบเว็บไซต์