Altijd al meer willen weten over BBQ Workshops?

Barbecues voor het nieuwe seizoen

Eindelijk: de zomer is aangebroken! De hitte hangt in de lucht en we brengen allemaal het liefst zoveel mogelijk tijd door in de zon. Tijd om jezelf en je tuin klaar te maken voor een nieuw seizoen.

Bij de zomer hoort barbecuen. Ben jij straks de eerst van jouw buurt die de rest jaloers maakt met de heerlijke geur van vlees of groente op een barbecue? Wees voorbereid! Wij geven je de barbecues voor het nieuwe seizoen.

Authentieke barbecue

Vind jij het heerlijk om aan de slag te gaan met echt vuur? De geur van smeulende kooltjes en in de weer met briketten. Barbecueën zoals het echt hoort. Gewoon een barbecue die werkt op houtskool of briketten. Simpel en sfeervol!

Elektrische barbecue

Ga je liever snel aan de slag zonder al te veel gedoe? Dan is een elektrische barbecue iets voor jou. Geen gedoe met vuur of gas. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact en lekker eten. Roep je vrienden erbij en het feest kan beginnen! Een elektrische barbecue is het allermakkelijkste in gebruik.

Gasbarbecue

Wil jij dit seizoen echt helemaal all-the-way gaan? Een gasbarbecue heeft onbeperkte mogelijkheden. Je bereidt er niet alleen het lekkerste vlees op, maar zelfs pizza’s en andere gerechten. Een gasbarbecue heeft 1 gasfles nodig, waar je vervolgens het hele seizoen mee kan doen!

OFYR buitenkeuken of barbecue

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van barbecues en buitenkeukens, zijn OFYR buitenkeuken. Dit is een model waar het vuur gestookt wordt in een schaal. Om de schaal zit een brede rand waar vlees, groente en andere gerechten op bereid kunnen worden. Het voordeel is dat je makkelijk kruiden en specerijen toe kan voegen, zonder dat ze

verdwijnen in het vuur. Met deze barbecue maak je echt indruk. Het ziet er namelijk geweldig uit en werkt ideaal!

Alle barbecues bekijken? Of Inspiratie opdoen? Ga naar Fonteyn.nl.

Ben jij niet zo’n ster in barbecueen? Of wil je je skills ophalen? Volg dan eens een BBQ workshop!