Schanskorven

On nieuwe omheining, op maat gemaakt

De omheining is erg bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Daarnaast is het ook een investering, want u wilt natuurlijk dat de omheining een aantal jaar mee gaat. Wanneer u kiest voor schanskorven bent u daar verzekerd van, deze gaan uw hele leven lang mee! Daarnaast kunt u ze zo ontwerpen dat ze helemaal bij de stijl van uw woning en tuin passen. U bepaalt zelf de afmetingen en met welke stenen u de korven vult. Daarbij heeft u keuze uit verschillende kleuren. Ook kunt u de breukstenen combineren met glasbrokken voor een speels effect.

Verschillende mogelijkheiden

Schanskorven zijn ook te gebruiken als bloembak of kruidenspiraal. Uiteraard kunt u deze ook helemaal naar wens ontwerpen. Voeg een aantal leuke planten en bloemen toe en u heeft een prachtige eyecatcher in de tuin. U kunt de korven speciaal maken met verschillende accessoires zoals led-lampen en een waterval. Met de led-lampen creëert u ‘s avonds een prachtige sfeer en met het kletterende water op de achtergrond van de waterval heeft u een rustgevende tuin.

Een composieten schutting

De sfeer van een houten schutting in de tuin is prachtig, maar een nadeel van hout is dat het geen duurzaam product is. Vroeg of laat krijgt het weer vat op het materiaal, wat de uitstraling niet ten goede komt. Een composieten omheining is dan een passende uitweg. Deze zijn niet alleen onderhoudsvrij, maar hebben ook een prachtige uitstraling! De schutting kunt u koppelen aan schanskorven. Dit is erg eenvoudig. De mogelijkheden met de steenkorven zijn eindeloos!

 

Linkje schanskorven naar: https://www.gabinova.nl

6 Reacties over “Schanskorven

  1. Pingback: musica treino

  2. Pingback: workout music

  3. Pingback: coffee shop ambience

  4. Pingback: fetichista málaga

  5. Pingback: go x app honolulu

  6. Pingback: compound bow