Trendy en comfortabele stoelen voor in je huis

Trendy en comfortabele stoelen voor in je huis

Stoelen uitkiezen voor je woning kan een uitdaging zijn. Je wil natuurlijk dat ze comfortabel zitten, maar ook dat ze er stylish uitzien. Om je een beetje op weg te helpen zetten wij hier de meest trendy en comfortabele stoelen voor je op een rijtje.

Kuipstoel

Een leuke en speelse optie is de kuipstoel. Dit soort stoelen hebben een soort kuip als vorm en bieden een fijne ondersteuning. Dit soort stoelen kun je in de woonkamer plaatsen of bij je bureau. Maar ze passen toch echt het beste bij je eettafel. Ze geven de gehele eetruimte net een iets interessanter look dan wanneer je voor een standaard eetkamerstoel zou kiezen.

Fauteuils

Een andere toffe optie om voor te gaan is een fauteuil. Fauteuil is een Frans woord maar wat betekent het nou eigenlijk? Letterlijk vertaald is het een armstoel. Dus het is een soort trendy leunstoel. Je kan ze op allerlei plekken in je huis neerzetten en geven de ruimte een mooie klassieke uitstraling.

Welke soorten zijn er?

Fauteuils zijn er in alle soorten en maten. Als je een fauteuil als toevoeging in je woonkamer zou willen, kun je gaan voor een fauteuil met armleuningen. Deze zit iets comfortabeler en is daarom ook meer geschikt voor de woonkamer. Kies je liever voor een trendy eetkamerstoel? Dan zijn er ook fauteuils zonder armleuningen. Zonder armleuningen kun je de stoel dichter tegen de tafel aanschuiven, zonder dat er een armleuning in de weg zit. By Boo fauteuils biedt verschillende soorten fauteuils aan. 

Fauteuils in de veranda

Het fijne aan fauteuils is dat ze in dusdanig veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn, dat je ook de perfecte fauteuil zou kunnen vinden voor in je veranda. In een fauteuil zit je net iets meer rechtop. Dit kan voordelig zijn wanneer je een langere tijd in je veranda zou willen zitten. De proactive maar comfortabele houding zorgt ervoor dat je een actievere houding aanhoudt dan wanneer je op een bank zou gaan zitten. Hierdoor kun je wat langer in je veranda blijven zitten en relaxen.