VERANDA’S IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Hoe zorg je ervoor dat je tuin ruim lijkt?

 

De tuin is met name in de zomer de ideale plek om volledig tot rust te komen! Niet denken aan je werk, maar genieten van het mooie weer. Met name in de grote steden zal je tuin vaak niet heel groot zijn. Hoe zorg je er in zo’n geval voor, dat je tuin ruimer lijkt? Des te ruimer de tuin oogt, des te minder heb je het gevoel opgesloten te zitten tussen je buren. Er zijn verschillende manieren om van je tuin een ruimer ogende ruimte te maken. In dit artikel geven we enkele tips, die je hierbij kunnen helpen.

 

Een veranda in plaats van een terras

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het gebruik van een veranda in plaats van een terras. Het steen van terrassen maakt dat de tuin vaak relatief klein oogt. De stenen kunnen het gevoel geven, dat het terras een onderdeel is van je woning in plaats van de tuin. Een veranda wordt van hout gemaakt, wat de veranda een heel natuurlijke look geeft. Kijk eens op de website van een veranda specialist, om te zien welke mogelijkheden je hierbij hebt. Een bijkomend voordeel van een veranda is dat je ook bij een zomers buitje buiten kunt zitten.

 

Zorg voor een lage beplanting in de tuin

Een andere manier om de tuin ruimer te laten ogen, is het gebruik van een lage beplanting. Dat wil zeggen, dat je voornamelijk voor kleine plantjes en struiken in de tuin dient te kiezen. Een boom kan al snel voor veel schaduw in de tuin zorgen, wat een tuin kleiner laat ogen dan dat deze is. Probeer de planten in verschillende borders te plaatsen, die je speelse vormen kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan borders met ronde hoeken! Ook dit draagt bij aan het ruimer laten ogen van de tuin.

 

 

18 Reacties over “VERANDA’S IN ALLE SOORTEN EN MATEN

 1. Pingback: sbobet777

 2. Pingback: magic mushrooms Australia

 3. Pingback: ether runtz

 4. Pingback: modesta

 5. Pingback: sian24

 6. Pingback: 웹툰 다시보기

 7. Pingback: วิเคราะห์บอลวันนี้

 8. Pingback: late nightjazz

 9. Pingback: jazz piano

 10. Pingback: sleep meditation

 11. Pingback: spin238

 12. Pingback: jazz cafe

 13. Pingback: Ks Quik

 14. Pingback: ร้านอาหารบ้านเพ

 15. Pingback: รับเพ้นท์ผนัง

 16. Pingback: พรมปูพื้นรถยนต์

 17. Pingback: เครื่องครัว

 18. Pingback: Cartel 3g disposable